T. 937.077.043T. 937.077.043

Dret Penal

En Seige Advocats comptem amb advocats penalistes amb un alt grau d'especialització tant en dereho penal com a dret penitenciari. Tant si necessita defensar un dret vulnerat com a víctima o com a acusat.

Aquesta és una àrea del Dret afecta els béns més fonamentals de la persona i és per aquesta raó que estem en una de les matèries que més necessita l'assessorament d'especialistes, que assumeixin la defensa de tals béns i drets i representin i defensin els interessats davant els tribunals de justícia. Les primeres hores i dies des del començament d'un procediment penal (atestat, diligències, declaracions, reconeixement mèdic, etc.) són fonamentals per a la defensa.

Des Seige Advocats tractarem el cas en qualsevol de les següents especialitats:
 • Delictes contra el patrimoni
 • Delictes societaris
 • Delictes contra la seguretat del trànsit
 • Amenaces, agressions
 • Violència de gènere
 • Estafes, aporpiacion indeguda
 • Delictes contra la Hisenda pública i la seguretat social
 • Receptació i blanqueig de capitals


Pot trucar-nos al 937.077.043 o contactar-nos a través del formulari, per a concertar una primera visita gratuïta amb un especialista. Aquí podrà exposar-nos detalladament el seu cas perquè ho analitzem i li prepararem un pressupost tancat sense cap tipus de compromís.
También te puede interesar...
 • 09/02/2018
  daños dolosos
  Que l'inquilí causi danys al teu habitatge pot ser delicte

  L'Audiència Provincial de Cantàbria ha condemnat a un any de presó a un inquilí que va causar danys en l'habitatge que tenia arrendat.

  Causar desperfectes en els habitatges llogats no només pot suposar perdre la fiança dipositada. Recentment l'Audiència Provincial de Cantàbria ha confirmat la condemna d'un any de presó a un inquilí que va causar danys en l'habitatge, que tenia arrendada, de manera dolosa i intencionada. Segons va declarar provat el Jutjat Penal nº 4 de Santander i ara també l'Audiència, l'acusat va desvalisar l'habitatge (mobles, llums, electrodomèstics ... etc), va danyar parets i portes, va trencar persianas..etc

  Per aquests fets el va considerar autor d'un delicte d'apropiació indeguda i un altre de danys i va ser condemnat pagar gairebé 9.000 euros ia un any de presó.

  Els fets han quedat provats amb les fotografies del contracte d'arrendament i les realitzades dies després de l'abandonament de l'habitatge pel perit judicial.

  Situacions com aquesta es produeixen diàriament i per això és important que el porpietario, a l'hora de llogar un immoble, se sol·liciti fiança a l'inquilí (fins i tot aval bancari) així com la redacti un contracte amb clàusules àmplies de penalització, afegint sempre un inventari del mobiliari i estat general de conservació de l'immoble, incloent en tot cas fotos de l'habitatge en el moment de llogar-la.