T. 937.077.043T. 937.077.043

Declaracio Renda

Confeccionem i presentem la teva declaració a partir de 36€.
Truca'ns i demana cita al 937.077.043 o utiliza el formulari de contacte.


Que és el la declaració de la Renda 2019 (any 2020)?


És la presentació de l'impost de la renda a les persones físiques, que és un tribut directe, personal i progressiu, el qual hem de liquidar de manera anual. La declaració de la Renda corresponent a 2019 haurem de presentar-la en el període fixat per Hisenda per la declaració de la Renda en 2020. Té en compte totes les nostres fonts d'ingressos i patrimoni, així com la nostra situació personal i familiar en anys naturals (1 de gener al 31 de desembre).

És un impost parcialment cedit a les comunitats autònomes que poden encarir una mica més els trams estatals, així com afegir reduccions, deduccions i bonificacions.Estic obligat a presentar la declaració de la Renda?

Algunes de les circumstàncies que ens obliguen a presentar la declaració són les següents:
 • Rendiments del treball superiors a 22.000 € bruts anuals procedents d'un sol pagador
 • Rendiments del treball superiors a 12.000 € quan la suma del segon i successius pagadors sigui superior a 1.500 €
 • Rendiments del capital mobiliari i guanys patrimonials sotmesos a retenció superiors a 1.600 € anuals de manera conjunta
 • Perdudes patrimonials superiors a 500 €
 • Rendes immobiliàries imputades, rendiments de lletres del tresor i subvencions per a adquisició d'habitatges de protecció oficial o de preu taxat superiors de manera conjunta a 1.000 euros anuals.

No obstant això, encara que no estiguem obligats a declarar, tots els contribuents que tinguin dret a rebre una devolució han de confirmar l'esborrany o presentar la declaració per obtenir la seva devolució.


Com presentar la declaració de la Renda?

La presentació la realitzarem mitjançant el Renda web. Es tracta del programa pare versió web. Hisenda ens mostrarà l'esborrany amb les nostres dades fiscals el qual haurem de comprovar i verificar abans de validar-lo. Algunes de les dades a introduir i comprovar són:
 • Situació personal
 • Sous, prestacions, i / o ingressos i despeses (autònoms)
 • Habitatge habitual
 • Immobles
 • Herències i donacions
 • Inversions
 • Rendiments del capital mobiliari
 • Reduccions
 • Deduccions


Vols que revisem i / o presentem la teva declaració?

Un cop ens facilitis tota la informació, procedirem a realitzar una anàlisi exhaustiu, amb l'objectiu de garantir una òptima gestió de la teva Declaració de la Renda i presentar-la dins dels terminis del calendari de la Renda determinats per l'Agència Tributària. Revisarem i aplicarem totes les deduccions i reduccions a què tinguis accés, millorant així l'import final.

Pots contactar a través de la secció Contacte o bé trucant al 937.077.043
También te puede interesar...
 • 08/10/2018
  El Suprem declara exemptes de l'IRPF les prestacions per maternitat
  El Suprem declara exemptes de l'IRPF les prestacions per maternitat


  El Tribunal Suprem ha declarat exemptes del pagament d'IRPF les prestacions per maternitat percebudes de la Seguretat Social.

  El divendres 5 d'octubre el Tribunal Suprem va reconèixer que la prestació de maternitat ha d'estar exempta de retenció per part d'Hisenda. Amb anterioritat el Tribunal Superior de Justícia de la comunitat de Madrid ja havia fallat també a favor d'una contribuent i poc temps després el Tribunal Superior d'Andalusia ho feia a favor d'Hisenda amb el que deixava oberta la controvèrsia.

  Arran de la Sentència a Andalusia, Hisenda i el Tribunal Econòmic Administratiu Central van aprofitar per reafirmar-se en la seva postura i intentar frenar l'allau de reclamacions que s'havien iniciat. Ara el Suprem aclareix aquesta qüestió. No obstant això, hi ha certes incògnites que la sentència no resol encara com són:

  - ¿La prestació de paternitat ha d'estar també exempta? (El Tribunal únicament es va pronunciar al respecte de la prestació de maternitat)

  - ¿Es pot aplicar retroactivitat? (La sentència només recull el canvi de la data de la mateixa)


  Des de Seige creiem que Hisenda no ha de portar a judici una causa en què ja hi ha garanties que li desestimin amb el consegüent pagament de costes i interessos de demora que li implicaria un procés judicial.
  En existir la possibilitat de rectificar les presentacions de l'IRPF de fins a 4 anys fiscals anteriors, entenem que Hisenda haurà de canviar el seu criteri en totes les reclamacions sense necessitat d'iniciar un procediment judicial i incloure també la prestació de paternitat.

  Els passos a realitzar són:

  - Presentació d'un escrit de devolució d'ingressos indeguts, on argumentarem els errors de l'anterior presentació en incloure el pagament de maternitat en la base imposable subjecta a gravamen, incloent també la decisió del Suprem i el redactarem perquè en cas que Hisenda no s'avingui a la devolució sigui una prova més en fase judicial.

  - Haurem d'aportar també l'anterior declaració i farem la nova sense la prestació de maternitat per calcular la devolució que ens haurà de realitzar Hisenda.  Des  deSeige podem ajudar-vos a reclamar la devolució, contacta'ns al 93.707.70.43 oa la secció de contacte.
 • 03/04/2018
  Renda 2017 2018
  Novetats Renda 2017 - 2018

  Un any més arriba la cita de tots amb Hisenda en què hem de fer el balanç de les nostres rendes generades durant l'any. En aquesta campanya de Renda 2017 que presentarem durant l'any 2018, Hisenda posa a la nostra disposició l'accés a la consulta de les dades fiscals que obren en el seu poder des del 15 de Març. No obstant això no serà fins al dimecres 4 d'Abril que permetin realitzar la presentació, i aquesta es perllongarà fins al dia 2 de juliol.  Les principals novetats ens les ofereix el camp de la informàtica i les telecomunicacions. L'any passat ja va ser l'eliminació del programa pare i la seva substitució pel Renda web, que ens permetia la introducció de les dades i la seva presentació a través del seu programari en línia. Per a això n'hi havia prou amb una referència que ens feia arribar per sms o del nostre certificat digital per tenir accés al seu ús. Per a aquesta campanya algunes de les novetats operatives seran:

  1.-Aplicació Mòbil. Aquest any l'Agència Tributària fa un pas més en la seva adaptació a les noves tecnologies i ha creat la seva pròpia aplicació de mòbil, vàlida per als sistemes is i Android, que ens permetrà l'accés a les nostres dades fiscals per la seva revisió presentació (no permetrà cap modificació, motiu pel qual serà útil únicament si les dades són correctes). D'aquesta manera es posa al dia generant una via més d'accés a través dels smartphones que preveuen que tingui un progressiu increment durant els pròxims anys.

  2.- Pla diem. Es posa a disposició del contribuent assalariat únicament, un servei d'atenció telefònica pel qual l'Agència Tributària ens cridarà el dia i hora convingut prèviament en horari laboral, per realitzar la confecció i presentació de la nostra renda. Aquest servei estarà disponible a partir del 4 d'abril i es podrà aprofitar sempre que no se superin els següents límits entre altres:

  · Fins a 65.000 € de rendiments del treball.
  · Fins a 15.000 € de rendiments del capital mobiliari i com a màxim un immoble.
  · Guanys i pèrdues patrimonials subjectes a retenció únicament.
  · Règim d'atribució de Rendes fins a 15.000 €

  3.- Obtenció número de referència. L'enviament del número de la referència que ens permetrà accedir a les nostres dades fiscals ja no es realitzarà per sms com en l'anterior campanya. Serà visible a la seva web per un curt espai de temps i haurem d'anotar-ho. Els mitjans que utilitzarem per identificar-nos i sol·licitar-ho serà la casella 450 de l'anterior renda, o mitjançant clau Pin o certificat electrònic.

  4.- Fi de l'enviament postal massiu de l'esborrany. A causa de la seva baixa resposta i a les noves tecnologies, Hisenda elimina l'enviament postal sumant-se a l'estalvi econòmic l'estalvi en paper.

  Si vol que l'assessorem o confeccionem la seva declaració pot contactar-nos a través del formulari de contacte o bé trucant al 937.077.043 i demanant cita.